slide1 slide2 slide3 slide4 slide5 slide5

Medewerkers Mondhygiënistenpraktijk Enkhuizen

 

Mondhygiënist Evelien Ursem

Evelien (links op de foto) heeft de 3-jarige HBO-opleiding tot mondhygiënist in 2002 afgerond op het ACTA in Amsterdam. Zij heeft stages gelopen in een praktijk in de gehandicaptenzorg, een tandartsengroepspraktijk, een mondhygiënistengroepspraktijk en een orthodontiepraktijk. Vanaf 2002 is zij twee dagen per week gestart met werken in Mondhygiënistenpraktijk Enkhuizen in combinatie met werken in een tandartsengroepspraktijk in Alkmaar. In 2004 heeft zij Mondhygiënistenpraktijk Enkhuizen overgenomen en mag zij zich naast mondhygiëniste ook praktijkeigenaresse noemen.

Werkdagen Evelien: oneven weken maandagmiddag, elke week woensdag en vrijdag.

Mondhygiënist Linda Gentenaar

Linda (rechts op de foto) heeft de 3-jarige HBO-opleiding tot mondhygiënist in 1999 afgerond op het ACTA in Amsterdam. Zij heeft stages gelopen in een praktijk in de gehandicaptenzorg, een tandartsengroepspraktijk en een orthodontiepraktijk. Zij heeft enkele jaren in een tandartsenpraktijk, groepspraktijk en mondhygiënistenpraktijk in Alkmaar gewerkt. Zij heeft daarna veel werkervaring opgedaan in verschillende praktijken. Sinds 2011 is zij Mondhygiënistenpraktijk Enkhuizen komen versterken.

Werkdagen Linda: oneven weken dinsdag, elke week maandag en donderdag.

Kennis up-to-date houden

Om de kennis up-to-date te houden zijn Evelien en Linda lid van de NVM (Nederlandse Vereniging Mondhygiënisten) en het KRM (Kwaliteitsregister Mondhygiënisten).