slide1 slide2 slide3 slide4 slide5 slide5

Welkom bij Mondhygiënistenpraktijk Enkhuizen

Wegens het coronavirus is de praktijk een aantal weken gesloten geweest. Vanaf 28 april zijn wij weer beperkt geopend. We behandelen onder extra strenge hygiënevoorschriften en behandelen alleen een select aantal patiënten die niet onder een risicogroep vallen. 

Wilt u meer informatie over mondgezondheid, aandoeningen in de mond, mondverzorging en het coronavirus in relatie tot de praktijkvoering, kijkt u op: http://www.allesoverhetgebit.nl

 

Mondhygiënistenpraktijk Enkhuizen biedt professionele gebitsreiniging en mondhygiëne-adviezen voor een gezonde en stralende lach!  


Wanneer naar de mondhygiënist?

- Bij regelmatig bloedend en geïrriteerd tandvlees

- Bij gevoelige tandhalzen/teruggetrokken tandvlees

- Als u regelmatig nieuwe gaatjes heeft

- Bij slechte adem

- Als u veel tandsteen en/of aanslag heeft

- Als u te maken hebt met de volgende risicofactoren: roken, diabetes, hart- en vaatziekten, zwangerschap, stress of erfelijke aanleg voor tandvleesproblemen en tandsteenvorming

- Als u onder behandeling bent geweest bij een parodontoloog en u behoefte heeft aan 3, 4 of 6-maandelijkse nazorg

- Als u uw kinderen wilt motiveren tot een goede mondhygiëne

- Als u gebitsproblemen wilt voorkomen en wilt werken aan een gezonde en frisse mond

 

Doe de tandvlees-check bij Mondhygiënistenpraktijk Enkhuizen

Bent u benieuwd of een behandeling bij Mondhygiënistenpraktijk Enkhuizen voor u nuttig kan zijn? Dan is wellicht de tandvlees-check interessant! Een korte tandvlees-check van 15 minuten door de mondhygiënist verzorgen wij kosteloos en geheel vrijblijvend. Vervolgens geven wij u een diagnose, behandeladvies en indicatie van de kosten. Daarna kunt u zelf bepalen of u uw gebit verder wil laten behandelen door de mondhygiënist. Ook zonder verwijsbrief van de tandarts kunt u een afspraak bij ons maken. En wist u dat behandeling door de mondhygiënist onder de tandartsverzekering valt en voor kinderen zelfs onder de basisverzekering?